Sirup ze slézu maurského
Popis
O sirupu
Sirup ze slézu maurského bude zpestřením běžných nápojů i domácí bylinkové lékárničky. Má příznivý vliv na hltan, trávicí soustavu a upravuje zažívání. Už po prvním ochutnání si zamilujete jeho příjemnou sladkou chuť s bylinkovým nádechem a originální rudou barvu. Právě za toto krásné zbarvení vděčí krásným růžovofialovým květům, díky kterým se sléz maurský stal oblíbenou okrasnou rostlinou českých zahrádek.
Příprava studeného nápoje
Příprava teplého nápoje
Složení
Výluh z květů slézu maurského, sacharóza a kyselina citronová.
Použití a skladování
- Doporučený poměr ředění je 1:10.
- Případný sediment není na závadu a je přirozenou součástí 100% přírodního produktu.
- Před použitím protřepejte.
- Skladujte mimo přímé sluneční záření při teplotě do 20 °C.
- Po otevření uchovávejte při 4-8 °C a spotřebujte do 30 dní.
- Minimální trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data výroby.