Rebarborový sirup
Popis
O sirupu
Šťavnatý rebarborový sirup se špetkou hřebíčku provoní teplé i studené nápoje, osladí moučníky a rozproudí všechny vaše smysly. Ať už je venku jaro, nebo zima, vždy přijde vhod. Sladký sirup ze stonků rebarbory připomíná svou chutí tradiční rebarborový koláč s drobenkou, který dělávaly maminky a babičky hned zkraje jara. V době, má rebarbora nejvíce prospěšných látek.
Příprava studeného nápoje
Příprava teplého nápoje
Ochucení kaší, dezertů a zmrzlin
Alkoholický nápoj
Složení
Šťáva a dřeň z řapíků rebarbory, sacharóza, voda a kyselina citronová.
Použití a skladování
- Doporučený poměr ředění je 1:10.
- Případný sediment není na závadu a je přirozenou součástí 100% přírodního produktu.
- Před použitím protřepejte.
- Skladujte mimo přímé sluneční záření při teplotě do 20 °C.
- Po otevření uchovávejte při 4-8 °C a spotřebujte do 30 dní.
- Minimální trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data výroby.