DOPRAVA ZDARMA NA VŠECHNY OBJEDNÁVKY OD 1 200 KČ

Med s černým rybízem 75g

85 Kč / ks 113,33 Kč / 100 g
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Složení:
96% květový pastovaný med, 4 % lyofilizovaný černý rybíz
pastování medu je proces, který med nepoškozuje, med je pastován za studena
lyofilizované mrazem sušené ovoce
pouze med a černý rybíz = jednoduché 100% přírodní složení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rybízová mega dávka vitamínu C už nikomu úsměv nezkřiví. Tyto malé černé bobulky v kombinaci s pastovaným medem nechutnaly nikdy líp.
Obsahuje pastovaný med, lyofilizovaný černý rybíz


Konzistence ochuceného medu Medvěd
Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. 
Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)
Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici


Co to znamená, když se řekne lyofilizované ovoce?
Lyofilizace je postup mražení zachovávající v ovoci nutriční hodnoty, vlákninu, vitamíny a minerální látky. Zachovává se rovněž skvělé aroma a úžasná chuť. Ovoce chutná jako by bylo právě sklizené.
Černý rybíz se skvěle hodí do slaďounkého medíku. Jeho kyselá chuť se rozloží v medu a vytvoří spolu zdravou pochoutku plnou vitaminu C. A navíc je bez peciček.


Co je to pastovaný med?
Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.
Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.


A jak máme rybízového Medvěda nejraději?
V čaji chutná stejně dobře jako na toustu. Na teplých palačinkách nebo vdolkách se rozpustí a chutná nepopsatelně dobře.


Výživové údaje na 100 g
Energie 1380/ 330 kcal
Tuky 0 g
Z toho nasycené kyseliny 0 g
Sacharidy 80 g
Z toho cukry 78 g
Bílkoviny 0,6 g
Sůl 0 g 
Minimální trvanlivost do: min. 12 měsíců od data doručení

Doplňkové parametry

Kategorie: Medové pochoutky
Hmotnost: 0.12 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení